Digitalisering


VIDEO: Vellykket kurs i Big Data Analytics

Publisert : 25. april 2018

Se og hør hva deltakerne hadde å si etter endt vårkurs i Big Data Analytics.


Smart Innovation Norway er videre i Norsk Katapult

Publisert : 16. april 2018

Av totalt 15 næringsmiljøer som søkte om opptak i ordningen Norsk katapult tidligere i år, er elleve vurdert å være kvalifiserte kandidater som går videre til neste trinn i søkeprosessen.


Omstillingsmotor – marketing kit

Publisert : 23. februar 2018

Markedsføringspakke – Omstillingsmotoren: Digitalt kompetanseløft for norsk næringsliv . Sammen med Digital Norway, NCE Systems Engineering og iKuben, har Smart Innovation Norway fått tildelt et landsdekkende prosjekt fra Innovasjon Norge – som digital omstillingsmotor. For å nå ut til små og mellomstore bedrifter i Norge, har partnerne henvendt seg til næringsforeninger og...


Halden først ut i Norge med NarrowBand IoT-teknologi

Publisert : 5. februar 2018

Gjennom et samarbeidsprosjekt med Telenor, er Halden valgt som pilotkommune for uttesting av et nytt sensornettverk som skal gjøre hverdagslivet enklere.


– Folk flest er ikke klar over farene ved å bruke mobilen

Publisert : 2. februar 2018

Italienske Luca Saracino vil erobre Norge med sitt selskap Iflexio og dets løsninger for å beskytte seg mot konsekvensene av elektromagnetisk stråling.


Ruster utdanningsledere for morgendagen

Publisert : 26. januar 2018

Torsdag arrangerte Kompetanseforum Østfold utviklingsverksted for kommunale ledere og fagansatte med ansvar for oppvekst og utdanning i Simulatorsenteret.